Kladde 12

Carpaccio


Forretter

Køkkenchefens version af klassisk Bouillabaisse   
Serveres med dagens fyld fra havet, ristet brød og aioli.
DDK 129,-

Tørret Coppa med urter (smagfuld udskæring af nakke fra gris)
med hvidløg/sennepsmayonaise, syltede græskar og tranebær, toppet med
urtesalat, ristede solsikkekerner og høvlet Vesterhavsost.
DDK 125,-

 

Hovedretter

Dagens fisk
med cremet hvidvinssauce, grøn urteolie, smørstegt kål og gulerødder, syrlige Fynske æbler, friteret grønkål og stegte kartofler vendt i persille og havsalt.
DKK 285,-

Bøf af Dansk kødkvæg (250 gram) 
med beurre blanc sauce tilsmagt med persille, hertil ristede svampe, Fynske grillede grønsager, dagens kartoffel og toppet med sprøde rodfrugtchips og løg.
DDK 320,-

Hotel Svendborgs burger. 
med bøf af hakket okse, briochebolle, ost, bacon, tomat, syltet agurk syltet rødløg, salat, grove fritter drysset med parmesan og urter samt estragonmayonnaise.
DDK 198,-

 

Desserter & Ost

Duet af hindbær
Hindbærfromage & parfait med ganache af hvid chokolade og brændt hvid chokolade.
DKK 120,-

Hjemmerørt vanilleis
med kaffesirup, karamel, friske hindbær og sprøde tuilles.
DKK 115,-

3 slags ost fra Arla Unika    
med hjemmelavet kompot, oliven, og vores hjemmebagte knækbrød
DKK 120,-

 

Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30

1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45


Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi oksekødet medium som det fremgår af menu beskrivelsen, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.