Nedenstående menu og a la carte kort er gældende fra 11. januar 2021
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
5 retter bestilles senest kl. 18.00
2 retter bestilles senest kl. 20.45
Restauranten lukker kl. 23.00
Menu
Kold torskesoufflé
med rørt sennepscreme, friterede capers, syltede beder, sprød Fynboskinke og karse
(Milton park, Chardonnay Thorn-Clarke, South Australia, Barossa Valley)
***
Fynsk grisekæbe braiseret i øl fra Tåsinge
med perlebygrisotto tilsmagt med Svenbo ost
(Cava Rosé Brut, Rosado Castellblanc Penedès Spanien)
***
Kalvemørbrad
med sprød kalv i panko, rosmarinsky, pastinakpuré, edamame bønner og knuste kartofler
(Château de la Charrière Pinot Noir, Côte de Beaune, Frankrig )
***
3 slags modne oste
med vores hjemmebagte knækbrød, kompot og oliven
(Rótulo, Niepoort Dão, Portugal )
***
Mille feiulle af vores egen hjemmelavede is
med saltkaramel og bær
(Tokaj-Hetszolo Late Harvest Tokaj, Ungarn)
2 retter 325,- 3 retter 390,- 4 retter 435,- 5 retter 485,-
2 glas 145,- 3 glas 210,- 4 glas 275,- 5 glas 325,-
Vegetarret
Kikærtebøf med pimentsauce og squash spagetti vendt i hvidløg
224,-
A la carte
Burger med oksekød, ost, briochebolle, chilimayonnaise, bløde løg i balsamico, salat, tomat, syltede agurk og sprøde fritter
174,-
Steak af oksestriploin fra Kildegaarden på Sydfyn med krølfedt, krydersmør, sauté af bønner og små stegte kartofler
284,-
Vi tager forbehold for ændringer i kortet og eventuelle fejl.
Gebyr ved brug af kreditkort kan forekomme ved brug af firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.