Kladde 15

Carpaccio

Nedenstående menu og a la carte kort er gældende fra 11. januar 2021
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
5 retter bestilles senest kl. 18.00
2 retter bestilles senest kl. 20.45
Restauranten lukker kl. 23.00

Menu

Kold torskesoufflé 
med rørt sennepscreme, friterede capers, syltede beder, sprød Fynboskinke og karse  

(Milton park, Chardonnay Thorn-Clarke, South Australia, Barossa Valley)

***

Fynsk grisekæbe braiseret i øl fra Tåsinge 
med perlebygrisotto tilsmagt med Svenbo ost      

(Cava Rosé Brut, Rosado Castellblanc Penedès Spanien)

***

Kalvemørbrad 
med sprød kalv i panko, rosmarinsky, pastinakpuré, edamame bønner og knuste kartofler        

(Château de la Charrière Pinot Noir, Côte de Beaune, Frankrig )

***

3 slags modne oste 
med vores hjemmebagte knækbrød, kompot og oliven        

(Rótulo, Niepoort Dão, Portugal )

***

Mille feiulle af vores egen hjemmelavede is 
med saltkaramel og bær             

(Tokaj-Hetszolo Late Harvest Tokaj, Ungarn)

2 retter 325,-    3 retter 390,-     4 retter 435,-     5 retter 485,-      

2 glas 145,-       3 glas 210,-         4 glas 275,-        5 glas 325,-         


Vegetarret

Kikærtebøf med pimentsauce og squash spagetti vendt i hvidløg  

224,-

 

A la carte 

Burger med oksekød, ost, briochebolle, chilimayonnaise, bløde løg i balsamico, salat, tomat, syltede agurk og sprøde fritter  

174,-


Steak
af oksestriploin fra Kildegaarden på Sydfyn med krølfedt, krydersmør, sauté af bønner og små stegte kartofler  

284,-

 

 

Vi tager forbehold for ændringer i kortet og eventuelle fejl.

Gebyr ved brug af kreditkort kan forekomme ved brug af firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.