A la carte

 Nedenstående a la carte kort er gældende for marts og april måned 2024. 
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00-21.30. 
1 til 2 retter bestilles senest kl. 21.45


Forretter

Jomfruhummer fra Læsø i ravioli 
Letrøget kulmule – fra eget røgeri – salsa verde – Muslingeskum  
DKK 135,-

Vores egen gravad kalvefilet 
Pesto – syltede jordskokker fra Esbechgaard- grønt – bagt Gruyère    
DKK 128,-

Ristet tofu “Vegansk”  
Urtesalat – syltede beder – salsa verde 
DKK 125,-


Hovedretter

Smørstegt langefilet       
Tomat-løgkompot – sprøde grøntsager – kartoffel – brunet smør – citron – løg – kapers – nødder 
DKK 285,-

Kyllingbryst Supreme “Souvide”         
Svampefarseret kyllingebryst – grillet squash – bagt glaseret løg – kål – perlebygrisotto – Vesterhavsost – Rosmarinsky
DKK 265,-

Filoindbagte grøntsager “Vegansk”
Kraftig tomatsauce – forårs grønt – couscous 
DKK 215,-

Burger i Briochebolle       
Hakket oksekød af dansk kødkvæg – tomat – syltede rødløg – syltet agurk – bacon – ost 
Grove fritter med Parmasanost & urter – Estragon mayonnaise
DKK 205,-

 

Desserter & Ost

Chokoladekage af mørk Callebaut – chokolade    
Vanillesauce – ganache – bær – tuilles
DKK 125,- 

Pocheret pære       
Chokolademousse – knas – vanilleis  
DKK 125,- 

3 slags danske Unika oste        
Kompot – oliven – vores egen hjemmebagte knækbrød 
DKK 120,-  


Stegning af kød:

Som udgangspunkt steger vi kødet i hovedretterne medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.