Kladde 14

Carpaccio

Nedenstående menu er gældende for november & december 
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
5 retter bestilles senest kl. 20.00
2 retter bestilles senest kl. 21.00

Menu

Ristet kulmule
lagt på puré af jordskokker fra Esbechgaard, hertil brændte løg, sprød nordisk Pancetta
og toppet med friske krydderurter.
Som forret 120,- DDK. Som hovedret 298,-
Vinmenu: 2022 Chardonnay ”Padthaway” Stony Creek Winery Australien

***

Gravad Hjortekølle
med enebær og rosmarin, syltede beder og græskar samt grønt og kørvel – aioli.
120,- DDK
Vinmenu: 2022 Viognier “Baies Dorées” – Rhone, Domaine Brotte

***

Rosa stegt andebryst
med confiteret andelår i sprød panering, stegte grøntsager, rosenkål, pommes Alumette og sauce Bigarade
298,- DDK
Vinmenu: 2021 Pinot Noir Silver Mountain Wines, Lodi Californien USA

***

3 modne oste
med hjemmelavet hybenkompot, oliven og hjemmebagt knækbrød
120,- DDK
Vinmenu: Reserve Port, Churchills, Douro Portugal

***

Vores egen iscreme
med syltede Amarena kirsebær, hertil broken gel på appelsin, karamelliserede mandler og saltede puffede ris
115,- DDK
Vinmenu: 2021 “Nybro” kirsebærvin – Dyrehøj Vingaard

2 retter 390,-      3 retter 490,-      4 retter 550,-      5 retter 610,-

2 glas vin 160,-   3 glas vin 225,-   4 glas vin 300,-   5 glas vin 370,-


Hotel Svendborgs burger
   
med bøf af hakket okse, briochebolle, ost, bacon, tomat, syltet agurk syltet rødløg, salat, grove fritter drysset med parmesan og urter samt estragonmayonnaise.
DDK 198,-

Vi tager forbehold for ændringer i kortet og eventuelle fejl.

Gebyr ved brug af kreditkort kan forekomme ved brug af firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.