Nedenstående menu er gældende for november & december
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
5 retter bestilles senest kl. 20.00
2 retter bestilles senest kl. 21.00
Menu
Ristet kulmule
lagt på puré af jordskokker fra Esbechgaard, hertil brændte løg, sprød nordisk Pancetta
og toppet med friske krydderurter.
Som forret 120,- DDK. Som hovedret 298,-
Vinmenu: 2022 Chardonnay ”Padthaway” Stony Creek Winery Australien
***
Gravad Hjortekølle
med enebær og rosmarin, syltede beder og græskar samt grønt og kørvel – aioli.
120,- DDK
Vinmenu: 2022 Viognier “Baies Dorées” – Rhone, Domaine Brotte
***
Rosa stegt andebryst
med confiteret andelår i sprød panering, stegte grøntsager, rosenkål, pommes Alumette og sauce Bigarade
298,- DDK
Vinmenu: 2021 Pinot Noir Silver Mountain Wines, Lodi Californien USA
***
3 modne oste
med hjemmelavet hybenkompot, oliven og hjemmebagt knækbrød
120,- DDK
Vinmenu: Reserve Port, Churchills, Douro Portugal
***
Vores egen iscreme
med syltede Amarena kirsebær, hertil broken gel på appelsin, karamelliserede mandler og saltede puffede ris
115,- DDK
Vinmenu: 2021 “Nybro” kirsebærvin – Dyrehøj Vingaard
2 retter 390,- 3 retter 490,- 4 retter 550,- 5 retter 610,-
2 glas vin 160,- 3 glas vin 225,- 4 glas vin 300,- 5 glas vin 370,-
Hotel Svendborgs burger
med bøf af hakket okse, briochebolle, ost, bacon, tomat, syltet agurk syltet rødløg, salat, grove fritter drysset med parmesan og urter samt estragonmayonnaise.
DDK 198,-
Vi tager forbehold for ændringer i kortet og eventuelle fejl.
Gebyr ved brug af kreditkort kan forekomme ved brug af firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.