Nedenstående a la carte kort er gældende for primo maj og til ultimo juni måned 2024
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45
Forretter
Bruschetta af hjemmebagt specialbrød
Rejer – Valnødder – Grøn tomat – Friske ærter – Æbler
145,-
Carpaccio af kalveinderlår fra Himmerland
Syltede hvide asparges fra Sanderumgaard –
Æggeblommegel – Gammel knas – Radicchio – Olie med sommertrøfler
135,-
Kold aspargessuppe af asparges fra Sanderumgaard
Ristet blomkål – Crudite af syltede gulerødder
125,-
Hovedretter
Grillet oksesteak af økologisk dansk Naturkvæg
Smørstegte grønne asparges fra Sanderumgaard – Bagte sommerløg – Grillet baby zucchini –
Maitre D’ Hotel – smør – Nye kartofler
315,-
Laks i hvidvin og timian Sousvide
Cherrytomater – Grønne jordbær – Jordskokker – Puré af hvid asparges – Ramsløgsauce
285,-
Vegansk Moussaka
Linser – Dansk forårsgrønt – Cashewnødder – Puré af piment
245,–
Burger
Bøf af hakket okse i hjemmelavet briochebolle – Guacamole – Pico de gallo (Salsa) – Ristet Chorizo –
Manchego ost – Spejlæg – Peri Peri krydrede steak fries – Aioli
215,-
Desserter & Ost
Eton Mess (traditionel engelsk dessert)
Jordbær – Brombær – Marengs – Vaniljecreme – Dehydreret bærpulver
135,-
Rabarbersuppe af rabarber fra egen have
Pistacieparfait – Fennikelchips – Tuilles
135,-
Rarbarbercrumble
Pisket Creme fraiche
125,-
Tre slags danske Arla Unika oste
Frugtkompot – Oliven – Hjemmebagt knækbrød
125,-
Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi kødet: Burgeren og Steak medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.
Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren