Kladde 13

Carpaccio

Nedenstående menu og a la carte kort er gældende fra august til november 
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
5 retter bestilles senest kl. 20.15
2 retter bestilles senest kl. 21.00
Restauranten lukker Kl. 22.00

 

Menu

Cremet græskarsuppe med bagt fisk og persilleolie samt sprød frit   

(Babich Black Label, Sauvignon blanc, Marlborough New Zealand)

***

Spegeskinke af Fynbogris med syltede beder & æbler, safran aioli, grønt og sellerischips

(Sancerre Rosé “La Villaudière” Pinot Noir, Jean Marie Reverdy, Loire Frankrig)

***

Kalveribeye fra Gambogård med ristede svampe og cherrytomater, persilleristet glaskål, kartoffelrulle samt Balsamicosky

(Urban, Ribera O. Fournier, Ribera del Duero Spanien) 

***

Tre godbider af Fynske oste med vores egen signatur knækbrød samt kompot       

(Barolo, Beni di Batasiolo, Piemonte)

***

Variation af chokolade Kage – is – shot            

(10 års Tawny, Niepoort)

2 retter 325,-    3 retter 390,-     4 retter 435,-     5 retter 485,-      

2 glas 145,-       3 glas 210,-         4 glas 275,-        5 glas 325,-         

 

Vegetarret

Grøntsags ravioli med kraftig tomatsauce, rodfrugtchips samt hvidløgsristet squash

DKK 224,-

 

A la carte 

Dagens fiskeret       
Hver dag tilbereder kokkene en dagens fiskeret – spørg betjeningen  

Som hovedret DKK 224,-       Som forret DKK 124,-


Burger
med oksekød, ost, briochebolle, chilimayonnaise, bløde løg i balsamico, salat, tomat, syltede agurker og sprøde fritter   

DKK 174,-


Burger
 med kylling, ost, briochebolle, chilimayonnaise, bløde løg i balsamico, salat, tomat, syltede agurker og sprøde fritter  

DKK 174,-

 

 

Vi tager forbehold for ændringer i kortet og eventuelle fejl.

Gebyr ved brug af kreditkort kan forekomme ved brug af firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.