Nedenstående menu og a la carte kort er gældende fra august til november
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
5 retter bestilles senest kl. 20.15
2 retter bestilles senest kl. 21.00
Restauranten lukker Kl. 22.00
Menu
Cremet græskarsuppe med bagt fisk og persilleolie samt sprød frit
(Babich Black Label, Sauvignon blanc, Marlborough New Zealand)
***
Spegeskinke af Fynbogris med syltede beder & æbler, safran aioli, grønt og sellerischips
(Sancerre Rosé “La Villaudière” Pinot Noir, Jean Marie Reverdy, Loire Frankrig)
***
Kalveribeye fra Gambogård med ristede svampe og cherrytomater, persilleristet glaskål, kartoffelrulle samt Balsamicosky
(Urban, Ribera O. Fournier, Ribera del Duero Spanien)
***
Tre godbider af Fynske oste med vores egen signatur knækbrød samt kompot
(Barolo, Beni di Batasiolo, Piemonte)
***
Variation af chokolade Kage – is – shot
(10 års Tawny, Niepoort)
2 retter 325,- 3 retter 390,- 4 retter 435,- 5 retter 485,-
2 glas 145,- 3 glas 210,- 4 glas 275,- 5 glas 325,-
Vegetarret
Grøntsags ravioli med kraftig tomatsauce, rodfrugtchips samt hvidløgsristet squash
DKK 224,-
A la carte
Dagens fiskeret
Hver dag tilbereder kokkene en dagens fiskeret – spørg betjeningen
Som hovedret DKK 224,- Som forret DKK 124,-
Burger med oksekød, ost, briochebolle, chilimayonnaise, bløde løg i balsamico, salat, tomat, syltede agurker og sprøde fritter
DKK 174,-
Burger med kylling, ost, briochebolle, chilimayonnaise, bløde løg i balsamico, salat, tomat, syltede agurker og sprøde fritter
DKK 174,-
Vi tager forbehold for ændringer i kortet og eventuelle fejl.
Gebyr ved brug af kreditkort kan forekomme ved brug af firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.