Kladde 17

Carpaccio

Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
6 retter bestilles senest kl. 19.30
3 retter bestilles senest kl. 20.30
1 ret bestilles senest kl. 21.30


Græskarsuppe 

med syltede fynske æbler, stegte porre, oventbagt græskar, grillet toast bagt med krydderurte- tapennade    

(Milton Park, Thorn-Clarke Chardonnay, Barossa Valley South Australia)
***


Citrusmarineret færøsk laks

med syltede grøntsager, safran aioli og sprød rug         

(Sancerre Rosé “La Villaudière” Jean Marie Reverdy, Loire Frankrig) 
***


Røget dyr

med karamelliseret rødløgschutney, fermenteret hvidløgs mayonnaise, julesalat og tyttebærgelé    

(Château de la Charrière, Côte de Beaune Frankrig)
***


Rosastegt andebryst 

med sauté af rodfrugter, rosenkål, kirsebær gelé, syltede rødløg, kartoffel transparent chip med urter og timiansky   

(Gigondas “La Marasque”, Brotte, Rhone Frankrig)
***


3 “Unika” oste 

med hybenkompot, oliven og vores egen hjemmelavet knækbrød     

(Riesling Spätlese, “St. Nikolaus” Weingut Eser, Rheingau Tyskland)
***


Chokolade- mocca kage 

med mørke bær, nougatcreme, tuiles og clementinsorbet med lidt nellike    
(Kirsebærvin, Nybro frugtplantage, Mesinge Fyn)

2 retter 350,-        3 retter 415,-        4 retter 460,-          5 retter 515,-            6 retter 550,-       

2 glas 150,-           3 glas 215,-            4 glas 280,-             5 glas 330,-                6 glas 380,-


Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi det rosastegte andebryst medium som det fremgår af menu beskrivelsen, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

 

 

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.