A la carte

Restaurant Krinsens menu 25. august – medio november 2025
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30

Forretter

Krabbesalat 
Citronmayo – Saltet agurk – Syltet ingefær – Avocadocreme – Sprød Pankotuilles – Dild  
149,-

Gravad okseinderlår 
Trøffelmayo – Gul Frissèe salat – Ribsgelé – Syltede røde perleløg – Karse                         
139,-

Friterede østershatte i tempuradej 
Tomat – Piment – Hvidløg – Krydderurteolie – Syltet ingefær – Ristede cashewnødder
129,-

 

Hovedretter

Trapez af sprængt gris
Honning-glace – Majs – Estragon – Kantareller – Grøn pebersauce på kylling – Kartofler Surprise  
310,-

Dagens fangst – stegt fisk 
Sauce Hollandaise med safran – Butternutsquash – Tyttebær – Kartofler Surprise                      
315,-

Hvidvinssyltede artiskokhjerter 
Blomkålspuré – Butternut squash puré –  squash – Løgsoubise – kartoffel
239,

Burger af Danske kalvekød 
Cheddar – Dildsyltede agurker – Salat fra Alpehaven – Syltede rødløg – Aioli af sort hvidløg – Pommes Frites – Trøffelmayo                                
219,-

 

Desserter & Ost

Blomme i Madeira med Peanutbuttercreme 
Kanelcrumble – Karamelknas
129,-                                                                                  

Crème Brûlée med citrongræs
Iscreme – Limeblade – Blå birkes – Skilt chokolade        
129,-

Tre slags danske Arla Unika oste
Kompot – Oliven – Hjemmebagt knækbrød
139,-

 

3 retters menu
Sammensæt selv: 1 forret, 1 hovedret, ost eller 1 dessert
495,-

Tilkøb af ekstra retter á 125.- pr ret. 

Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi kødet i burgeren medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved bar